Intrebari frecvente

Trebuie să fac o rezervare? 
Rezervarile sunt esențiale, parcarea noastra poate fi ocupata la capacitate maxima astfel neavand destule locuri necesare. Puteți face rezervare direct pe site sau cu apel telefonic la 0720834373 pentru a intra in legatura cu personalul nostru. 

In cât timp ajung la terminalul plecari?
Vă sugerăm să ajungeți la parcarea noastra cu 10 minute, înainte de a ajunge la terminalul plecari.

Este nevoie sa las cheile de la masina?
Airport Parking nu obliga pe nimeni sa lase cheile masinii, acestea ramanand in posesia proprietarului. Exceptie, in cazul in care optati pentru curatarea tapiseriei masinii.

Cum plătesc?
Plata se face la intoarcerea din calatorie si acceptam plata cash sau plata cu cardul, fara costuri suplimentare fata de tariful comunicat la momentul cand ati facut rezervarea.

Cum pot localiza Airport Parking?
Pentru a ajunge rapid si sigur la parcarea noastra este suficient sa aveti instalat pe telefonul mobil aplicatia Google Maps sau Waze, unde cautati Airport Parking, apoi navigare catre noi.
Coordonate GPS: 44* 35’ 4” Nord 26* 4’ 42”
​Est In cazul in care niciuna din aceste aplicatii nu este disponibila, puteti sa ne apelati telefonic, iar personalul de serviciu va va indruma catre parcarea noastra, oferind informatii foarte clare si sigure.

Oferim servicii profesionale parcare pe termen lung la 3 min de Aeroport Otopeni, terminal Plecari. Preturi foarte mici! Facebook Airport-Parking.ro
Str. Ion Minulescu nr. 26 | Ilfov | Romania | 0720 83 43 73 | contact@airport-parking.ro