Despre noi

Există mai multe opțiuni de parcare în jurul Aerportului Otopeni, dar Airport Parking Otopeni ofera servicii de calitate la un pret mic. Parcarea noastra se afla la doar 1400 m de Aeroportul Otopeni si nu ne afecteaza aglomeratia des intalnita pe DN1, Bucuresti-Ploiesti, timpul pentru transfer fiind de numai 3 minute.

V-ați pus încrederea în noi și vrem sa o păstrați, pentru ca:

» Parcarea de la aeroport Otopeni beneficiaza de imprejmuire, acces cu bariera automata, camere de supraveghere CCTV, este iluminata corespunzator, fiind monitorizata 24/7 de catre firma de securitate, AKA Security.
Personalul nostru este permanent la dispozitia dumnevoastra, indiferent de ora, zi sau noapte.
» Alegand parcarea noastra, aflata la 3 minute de Aeroportul Otopeni, puteti să vă relaxati și sa va bucurati de călătorie, știind ca masina dumneavoastra va fi în siguranță.
» Apeland la serviciile parcarii noastre, beneficiati de transfer individual pentru a ne asigura că ajungeti la timp in Aeroportul Otopeni pentru zborul dumneavoastra. La întoarcerea din calatorie ne sunati pentru a va prelua din aeroport, dupa ce ridicati bagajele, iar masina noastra va veni imediat sa va preia.
» Indiferent de ora, cand trebuie sa ajungeti la aeroport sau cand va intoarceti din calatorie, la Airport Parking este deschis, iar microbuzul nostru va face transferul, la și de la aeroport.

Oferim servicii profesionale parcare pe termen lung la 3 min de Aeroport Otopeni, terminal Plecari. Preturi foarte mici! Facebook Airport-Parking.ro
Str. Ion Minulescu nr. 26 | Ilfov | Romania | 0720 83 43 73 | contact@airport-parking.ro